BAKGRUND

Med denna sida så vill vi inspirera, berätta och motivera dig till att följa din dröm vare sig om du vill bli privatflygare för nöjes skull eller om du vill bli trafikflygare och därmed spendera dina arbetsdagar på högre höjder i ett flygplan. Vi kommer att visa dig de olika vägarna för att just du ska lyckas! 

Vi uppmanar samtliga arbetsroller och erbjuder intressant läsning för dig som är intresserad av att börja arbeta i flygbranschen. Ett viktigt yrke där god teamkänsla och kunskap är nyckeln till framgång! Mer information hittar du under fliken STORY.  Att ta första steget kan ibland kännas trögt, vår vision är att du efter detta besök ska känna dig mer redo och motiverad att starta din karriär inom flyget. 

"For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return."

 Leonardo da Vinci

OM OSS

Pilot / Grundare trafikflygare.se

mIKAEL nOLBOM

"Sedan liten har jag alltid drömt om att bli pilot, i ung ålder bestämde jag mig att jag skulle följa min dröm. Under gymnasietiden blev jag utbildad flygmekaniker och samtidigt så påbörjade jag min resa med ett privatflygcertifikat som jag sedan byggde på till ett flygcertifikat för tung luftfart."

Mikael arbetar idag som kabinchef för ett stort flygbolag i väntan på en anställning som pilot. Innan dess så har han arbetat med både försäljning och service hos olika etablerade företag.

Innehavare av ett PPL, CPL/ME/IR med genomförd ATPL-teori samt MCC-kurs. 

300 h + i flygtimmar

Pilot / Grundare trafikflygare.se

rOBERT MARTINEZ

"Jag var i USA första gången vid 13 års ålder och fick då chansen att hälsa på min pappas bästa kompis som flyttat över för att följa sin dröm om att bli trafikflygare. Efter att ha sett uniformen, flygplan och ett antal besök i cockpit förstod jag snabbt att detta yrke var något jag ville veta mer om. Jag såg upp till denna person enormt mycket och här planterades ett frö som skulle växa när tiden var mogen."

Robert har arbetat med flertal olika jobb innan han startade sin modulära flygutbildning. Han har erfarenhet av privatflyg från både Sverige och USA, idag arbetar han som pilot på ett ett flygbolag.

Innehavare av ett PPL, CPL/ME/IR med genomförd ATPL-teori samt MCC-kurs.

SAMARBETEN

Clarion Hotel Arlanda Airport

KONTAKTA OSS

* Vid frågor om eventuella samarbeten/sponsorskap/annonser, vänligen kontakta oss direkt på info@trafikflygare.se

© Copywright 2019, Innehållet på denna sida tillhör trafikflygare.se    

Kontakt: info@trafikflygare.se