• TRAFIKFLYGARE.SE

Air Leap söker Kabinpersonal till ATR 42/72 (Åland-Mariehamn)

Uppdaterad: 30 okt 2019

Air Leap är ett nytt svenskt flygbolag med huvudkontor i Stockholm med kabinpersonal baserade i Stockholm, Karlstad och Mariehamn. Vi söker nu ytterligare kabinpersonal till vår bas i Mariehamn

Du kommer att arbeta i ett tight, flygsäkerhetsmedvetet team, med korta beslutsvägar och siktet inställt på kontinuerlig utveckling och expansion. Vi söker vi dig med tidigare erfarenhet som kabinpersonal och som innehar ett Cabin Crew Attestation. Vi gör det där lilla extra för att alla ska trivas, både gäster och kollegor. Vi bjuder på oss själva med massor av värme och med glimten i ögat. Vi är professionella och kan vår sak.

Vi delar med oss av vår kompetens och tillsammans blir vi ännu bättre. Vi vill alltid göra vårt bästa. Det är vår drivkraft och vår möjlighet till utveckling.

Före utbildningsstart krävs utdrag ur belastningsregistret, intyg och betyg från fem år tillbaka i tiden (studier, arbeten etc) samt godkänd flygläkarundersökning (som du själv får stå för första gången den görs). 


Om tjänsten:

Arbetet innebär att ansvara för säkerheten ombord samt att få varje passagerare att känna sig välkommen på våra flygningar. Arbetstiden är oregelbunden och förlagd till veckans alla dagar året om och på dygnets alla timmar. Arbetstiden är reglerad enligt kollektivavtal och enligt myndigheterna under Flight Time Limitations.


Du ska vara flexibel och ha en god samarbetsförmåga och ett utpräglat sinne för service, samt glimten i ögat, ett gott humör och en hög stresstolerans. Du möter nya människor varje dag, både kunder och kollegor och det är en viktig del av arbetet att vara lyhörd, noggrann och ansvarsfull.

Tjänsten är en 100 % tillsvidareanställning efter sedvanlig provanställning.


Grundkrav:

- Tidigare erfarenhet som Cabin Crew/innehar Cabin Crew Attestation (för enbart typutbildning)

- Minimum ålder 21 år

- B Körkort

- Längd 160- 185 cm

- Gymnasiekompetens, medtag slutbetyg

- Behärska engelska och svenska i tal och skrift, språktest sker under intervjutillfället.

- Fullgod hälsa och fysik, flygmedicinsk undersökning (måste genomföras innan anställning) - Syn +/- 0,7 dioptrier efter korrigering

- Simkunnighet minst 200 meter

- Inga i uniform synliga tatueringar eller piercings.

- Erfarenhet från flygbolag, servicebranschen eller från sjukvården.

- Har du tidigare flygerfarenhet/intyg från genomförd Initial Training, Cabin Crew Attestation ska det tas med till intervjun

- Utdrag ur belastningsregistret ska tas med till intervju


Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast

Löneform : Fast

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Åland / Mariehamns Flygplats

Publicerat: 2019-10-23

Sista ansökningsdag: 2019-11-23


Sök tjänsten via länken nedan:

https://thrivation.varbi.com/se/what:job/jobID:296749/iframeEmbedded:0/where:4

© Copywright 2019, Innehållet på denna sida tillhör trafikflygare.se    

Kontakt: info@trafikflygare.se