• TRAFIKFLYGARE.SE

BRA söker Cabin Crew

Uppdaterad: 8 sep 2019

Är du vår nästa flygande stjärna? (*Tjänsten går inte längre att söka)


BRA söker Cabin Crew


BRA, Braathens Regional Airlines, flyger till 13 destinationer i Sverige via Bromma Stockholm cityflygplats. Vi på BRA tror på ett Sverige där du kan bo och verka i hela vårt avlånga land. Eftersom BRA flyger till flest orter av alla inrikesflygbolag, gör det oss till en viktig kugge i kollektivtrafiken. Att flyga ska vara hållbart både för dig som person och för vår miljö, därför klimatkompenserar vi för hela vår verksamhet samt arbetar aktivt mot vårt mål fossilfritt inrikesflyg 2030.  


Vem söker vi?

Har du servicekänsla i ditt DNA? Brinner du för att möta och ta hand om människor? Vill du göra Sverige närmre genom att arbeta ombord på ett av världens mest klimatsmarta flygplan ATR72. Då tror vi att du skulle passa hos oss!


Vi söker just nu nya kollegor runt om på våra baser i Sverige.

Tjänsterna är på 80 % med utbildningsstart i september 2019!


Vilka blir dina arbetsuppgifter?

Som Cabin Crew är din främsta uppgift att ansvara för säkerheten ombord på flygplanet.Utöver säkerhetsfokus är det även du som assisterar de passagerare som behöver en extra hjälpande hand, du serverar våra kunder något gott att äta och dricka och svarar alltid ödmjukt på kundens frågor. Med dig i kabinen möter våra kunder en påläst och härlig person som utstrålar trygghet och välkomnar alla gäster med ett leende på läpparna.Vårt mål är att tillsammans leverera Sveriges bästa kundupplevelse – Varje gång!Vi lägger därför extra stor vikt vid att du har förmågan att möta olika människor på ett professionellt, trevligt och genuint sätt.  


Som Cabin Crew arbetet är oregelbundet med jobb både kvällar och helger samt övernattningar på andra orter runt om i landet.

Hos oss träffar du många nya kunder och kollegor varje dag.

Den ena dagen är inte den andra lik – och det är just det som gör jobbet så speciellt och roligt!

Vilka kvalifikationer krävs?

 Gymnasium eller motsvarande.  Minst ett års arbetslivserfarenhet, gärna från vård- eller servicebranschen men det är inget krav. Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift då stora delar av utbildningen sker på engelska. Fullgod hälsa, god syn och hörsel samt vara simkunnig (minst 200 meter klädsim)   Du är minst 160 cm lång   Datorvana   Du måste tycka om att arbeta med människor, vara proaktiv, lösningsorienterad och kunna sätta kunden i fokus.  


Vad mer behöver du veta?

För att kunna arbeta som Cabin Crew hos BRA, behöver du genomgå en bolags- utbildning. Utbildningen är fyra veckor på Bromma flygplats, Stockholm. För dig med tidigare flygerfarenhet är utbildningen två veckor.  


Vi bjuder på resa till och från Stockholm och det finns möjlighet till boende på hotell (mån-fre). Utbildningen är kostnadsfri och du erbjuds anställning dagen efter godkända kursresultat.


Före utbildningsstart krävs utdrag ur belastningsregistret. Du ska även lämna intyg på vad du gjort fem år tillbaka i tiden, med exempelvis studieintyg, arbetsgivarintyg, anställningsbevis, resedokument, utdrag från a-kassan, sjukintyg eller liknande. Din samlade dokumentation skickar vi till Transportstyrelsen för registerkontroll. Det är därför mycket viktigt att man kan uppvisa komplett dokumentation under intervjutillfället för att gå vidare i rekryteringsprocessen.


Anställningen kräver även godkänd flygläkarundersökning som bekostas av BRA. 

Hur ansöker du?  


Du ansöker via länken https://flygbra.se/om-bra/jobba-med-oss/ eller via vår hemsida www.flygbra.se.


CV, personligt brev, foto samt en kort videopresentation vill vi att du skickar in så snart som möjligt dock senast den 15 augusti. Vi kommer att ha intervjuer löpande!

Vi tar inte emot ansökningar via vanlig post eller e-post.


Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss på rekrytering.cabincrew@flygbra.se

© Copywright 2019, Innehållet på denna sida tillhör trafikflygare.se    

Kontakt: info@trafikflygare.se