• TRAFIKFLYGARE.SE

Sommarjobba som Flygplatsmedarbetare på Sveriges största flygplats

Uppdaterad: 25 jul 2019

Gillar du också när ditt flyg avgår i tid? Att bagaget är lastat säkert och att få bästa tänkbara service? Söker du ett sommarjobb där du dessutom har goda chanser till extrajobb efter säsongen? Du är du rätt person hos oss! *Tjänsten går inte längre att söka

Företag: Aviator Airport Services Sweden 

Arbetsroll: Flygplatsmedarbetare

Sista ansökningsdag: 11/04/2019 Antal tjänster: Fler än 10 platser  


Aviator söker just nu flera flygplatsmedarbetare som under sommaren kommer att vara en del av den operativa verksamheten som ansvarar för arbetet runt ett flygplans ankomst och avgång. Det finns mycket goda chanser till förlängning efter sommarens period.

Ansvarsområden som flygplatsmedarbetare på rampen Dina arbetsuppgifter är att på ett säkert och serviceinriktat sätt se till att kundens bagage lastas, transporteras och lossas inom bestämda tidsramar. Du utför inspektioner av utrustning och flygplan samt rapporterar de fel som upptäcks genom att exempelvis hantera den dokumentation som krävs. Genom att följa flygbolagsspecifika procedurer, sätter du våra kunder och deras kunders behov främst i allt du gör.


Dina egenskaper Du trivs i ett arbete där du får använda kroppen som främsta arbetsredskap och där du som person är noggrann, punktlig och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du är en kommunikativ person som har lätt för att arbeta i grupp såväl som självständigt. Eftersom du ofta kommer att arbeta under tidspress måste du ha ett gott humör, tålamod och en god fysik för att kunna bli en i vårt team.


Dina kvalifikationer Du ska vara minst 18 år och ska ha genomfört en gymnasieutbildning eller ha en utbildning som enligt arbetsgivaren bedöms som motsvarande. Du har körkort i klass B och har du klass C är det mycket meriterande. Du är en person som med lätthet både talar och skriver på svenska och engelska. Tidigare erfarenhet inom Ground Handling är meriterande.

För att trivas i rollen måste du gilla att arbeta under bestämda tidsramar i ett högt tempo då flygen har avgångstider från tidiga morgnar och sena kvällar både under veckodagar och helger. Det är av stor vikt att du är anpassningsbar och att du kan ta dig till Arlanda flygplats under flexibla tider.

Då arbetet utförs på säkerhetsklassat område krävs utdrag ur belastningsregistret samt säkerhetsprövning genom Transportstyrelsen före utbildningsstart. För att uppfylla dessa krav är en del att du kan bevisa vad du gjort de senaste 5 åren i form av referenser och stödjande dokumentation, så som intyg och certifikat.


Vad kan Aviator erbjuda dig? Vi erbjuder en spännande och dynamisk arbetsmiljö där servicen kommer direkt efter säkerheten, som alltid är högsta prio.

Vi ger dig en möjlighet att arbeta på Aviator som genomsyras av ett öppet arbetsklimat och professionalism. Självklart ser vi till att genom en gedigen praktisk och teoretisk introduktionsutbildning se till att du känner dig redo att ta ansvaret som flygplatsmedarbetare hos oss. Tjänsten är en visstidsanställning på 90% under sommaren med mycket goda chanser till förlängning efter säsongen. Vi är ett positivt gäng med mycket energi och gott samarbetsklimat. Som flygplatsmedarbetare hos oss blir du en del av ett team med stora ambitioner samtidigt som vi har kul på jobbet. Du får varierande och stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta med inspirerande och kunniga kollegor på Sveriges största flygplats.


Övrigt:

Tillträde: Snarast efter genomförd och godkänd utbildning.

Lön: Enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast den 4 april 2019, vi genomför urval och intervjuer löpande. Inför intervju kommer du att behöva ha med dig intyg eller andra dokument som styrker vad du gjort de senaste fem åren.

Länk arbetsgivare: www.aviator.eu

© Copywright 2019, Innehållet på denna sida tillhör trafikflygare.se    

Kontakt: info@trafikflygare.se