• TRAFIKFLYGARE.SE

Pilot Application ATR


Air Leap är ett svenskt flygbolag med huvudbas Stockholm, Arlanda. Då vi står inför en expansion av vårat linjenät söker vi kaptener och styrmän till ATR 72.


Air Leap, Flight Ops


Du kommer att arbeta i ett tight, flygsäkerhetsmedvetet team, med korta beslutsvägar och siktet inställt på kontinuerlig utveckling och expansion.

Våra formella krav är enligt följande.


- Giltig EASA, ATPL eller CPL med ATPL-teori certificate

- Giltig ATR 72 Typerating

- Giltig ME/IR behörighet

- MCC-kurs

- Medical klass 1

- Giltigt EU-körkort

- Mycket goda engelska språkkunskaper

- Flytande på ett skandinaviskt språk


Intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden går ut. Air Leap tillämpar 6 månaders provanställning.


Före anställning krävs utdrag ur belastningsregistret, intyg och betyg från fem år tillbaka i tiden (studier, arbeten etc).


Endast ansökningar som uppfyller kravet med typerating ATR 72 kommer behandlas.


Air Leap är ett regionalt flygbolag med operation i Skandinavien. Air Leap tänker innovativt och utmanar många etablerade sanningar i branschen. Därför använder vi nya arbetsmetoder och ledande teknologi. Genom att ställa dig som kund i fokus så kommer du att märka att vi hjälper dig på resan, från hemmet till din destination. Air Leap är ett flygbolag som fokuserar på att skapa mest värde för dig som kund, men med minsta ansträngning från oss. Inte för att vi inte vill jobba hårt för dig som är vår kund, utan för att vi vill göra det mer effektivt att driva företag. Det kommer att frigöra tid att arbeta för en allt bättre och billigare upplevelse för dig, till en låg kostnad för oss.


Sök tjänsten via länken nedan:

https://thrivation.varbi.com/se/what:job/jobID:299135/iframeEmbedded:0/where:4

© Copywright 2019, Innehållet på denna sida tillhör trafikflygare.se    

Kontakt: info@trafikflygare.se