• TRAFIKFLYGARE.SE

Trafikassistent till Landvetter flygplats

Uppdaterad: 25 jul 2019

Gillar du att möta nya människor från världens alla hörn? Att med en positiv inställning ge bästa möjliga service? Då är du rätt person för oss! *Tjänsten går inte längre att söka


Företag: Aviator Airport Services Sweden

Arbetsroll: Trafikassistent

Sista ansökningsdag: 27/05/2019

Antal tjänster: Fler än 5 platser


Som Trafikassistent är du företagets ansikte utåt och möter dagligen våra kunder. Du kommer att ingå i avdelningen Passagerarservice på Landvetter och tjänsten innefattar samtliga förekommande arbetsuppgifter och områden inom markservice såsom check-in, gatearbete m.m.


Vi tror att du är en driven och trygg person med skinn på näsan där du kan bemöta alla olika typer av personligheter. Du är av din natur serviceminded och som Trafikassistent blir du vårt ansikte utåt samt representant för våra kunder, varpå vi lägger stor vikt vid servicekänsla och personlig lämplighet. Du är öppen för förändringar i en dynamisk arbetsmiljö och där du som person är noggrann, punktlig och gillar att arbeta i ett högt tempo där tunga luft kan förekomma. Eftersom du ofta kommer att arbeta under tidspress måste du ha ett gott humör, tålamod och kunna hantera stressiga situationer.


Du ska vara minst 18 år och ska ha genomfört en gymnasieutbildning eller ha en utbildning som enligt arbetsgivaren bedöms som motsvarande. För att klara av tjänsten som Trafikassistent behöver du ha körkort. Du är en person som med lätthet både talar och skriver på svenska och engelska. Erfarenhet från servicebranschen är meriterande.

För att trivas i rollen måste du gilla att arbeta under bestämda tidsramar i ett högt tempo då flygen har avgångstider från tidiga morgnar och sena kvällar både under veckodagar och helger. Det är av stor vikt att du är anpassningsbar och att du kan ta dig till Landvetter flygplats under flexibla tider. Tjänsten innebär skiftarbete och du kommer att arbeta oregelbundet efter våra kunders trafikprogram, ev kan även nattarbete bli aktuellt.

Då arbetet utförs på säkerhetsklassat område krävs utdrag ur belastningsregistret samt säkerhetsprövning genom Transportstyrelsen före utbildningsstart. För att uppfylla dessa krav är en del att du kan bevisa vad du gjort de senaste 5 åren i form av referenser och stödjande dokumentation, så som intyg och certifikat. 


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du är en god representant för Aviators värdeord:

Respect - Flexibility - Passion - Responsibility - Customer Focus


Vi erbjuder en spännande och dynamisk arbetsmiljö där servicen kommer direkt efter säkerheten, som alltid är högsta prio. Vi ger dig en möjlighet att arbeta på Aviator som genomsyras av ett öppet arbetsklimat och professionalism. Självklart ser vi till att genom en gedigen praktisk och teoretisk introduktionsutbildning se till att du känner dig redo att ta ansvaret som flygplatsmedarbetare hos oss. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75% med inledande provanställning. Vi är ett positivt gäng med mycket energi och gott samarbetsklimat. Som Trafikassistent hos oss blir du en del av ett team med stora ambitioner samtidigt som vi har kul på jobbet. Du får varierande och stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta med inspirerande och kunniga kollegor på en av Sveriges mest spännande flygplatser.


Välkommen med din ansökan senast den 27 maj, vi genomför urval och intervjuer löpande. Tillsättningen är omgående med en inledande introduktionsutbildning som startar i början av juni. 

Länk arbetsgivare: www.aviator.eu

© Copywright 2019, Innehållet på denna sida tillhör trafikflygare.se    

Kontakt: info@trafikflygare.se